Glitches on old clubhouse?



Glitches on old clubhouse?


Deleted Member

Sep 13, 07 at 08:56am
Is anyone besides myself finding that they're unable to post on the old clubhouse? Modbot suggested clearing cache & cookies, then using IE (I use Firefox), but I get the same result.

I told him it's NBD, since they've got other stuff to deal with, but if I'm not the only one experiencing this, they have a problem & are unaware of it.

Deleted Member

Sep 13, 07 at 09:51am
I hate to say it, but zeev is right.:cry:

There aren't any reply or quote buttons.:-(

Deleted Member

Sep 13, 07 at 09:55am
Modbot insists everything's working correctly. Might be a glitch that folks with admin privileges can't see.

Deleted Member

Sep 13, 07 at 12:30pm
I sent him a screenshot with no buttons a couple hours ago. He said they were going to look at the software.

Deleted Member

Sep 13, 07 at 12:37pm
Cool... I think he probably realizes that if you & I agree on something, there must be something to it!:mrgreen:

Deleted Member

Sep 13, 07 at 12:37pm
Mod is posting there, but I can't post.

Deleted Member

Sep 13, 07 at 12:43pm
Maybe he went into shock and had to be transported to emergency after he saw this.:mrgreen:

Deleted Member

Sep 13, 07 at 12:45pm
Maybe he was shutting stevesman up.:lol:

Deleted Member

Sep 13, 07 at 05:17pm
I wonder how long it will take to get it back up and running?

Deleted Member

Sep 13, 07 at 07:05pm
Had the same trouble this morning and now so yall ain't crazy...

xoxo Mz V